Hvordan bruke LED flomlys?

Fordi lyset til de utvendige flomlysene er relativt tett, er lysstyrken på den lysmottakende overflaten opplyst av sikkerhetsflomlysene høyere enn omgivelsene.

 LED flood Lights

LED-lyskastere har større strålevinkel enn vanlige LED-lys, og er mer fleksible å bruke.Samtidig har de også en integrert varmeavledningsstrukturdesign, som øker varmeavledningsområdet med 80 % sammenlignet med den generelle strukturdesignen, noe som sikrer lyseffektiviteten og levetiden til LED-lysene.

 exterior flood lights

De utendørs LED-flomlysene er kompakte, enkle å skjule eller installere, ikke lett å bli skadet og har ingen varmestråling, noe som er gunstig for å beskytte de opplyste gjenstandene.Samtidig har LED-flomlyset også egenskapene til mykt lys, lav effekt og lang levetid.

 LED floodlights

Etter å ha kjøpt lyset, sjekk utsiden for å se om den er skadet;sjekk ledningene før installasjon for å se om det er noe problem;ta ut lyset, les instruksjonene først, og installer det deretter i henhold til tegningene;installasjon Etter det, test den først, og slå den deretter på for å se om det er noe problem med lampene og linjene.

 outdoor LED flood lights

Fordi LED-flomlys kan peke i alle retninger og har en struktur som ikke påvirkes av klimatiske forhold, brukes de i en lang rekke bruksområder, som store bygningskonturer, stadioner, overganger, parker og blomsterbed.


Innleggstid: 25. juni 2022