Layout og montering av landskap i marklys

Med forbedringen av livskvaliteten har landskapet om natten blitt viktigere ettersom folk legger seg senere og senere.Dette kaller vi vanligvis landskapsbelysning.

in ground lights

1. Søknad

 

Det er hovedsakelig arrangert i harde fortausbelysningsfasader, belysning av trær i plenområder osv. Det egner seg ikke å belyse trær og fasader i buskområder, slik at lyset vil danne for mange skygger og mørke områder;når den er anordnet i plenområder, bør glassflaten være høyere enn plenoverflaten er 2-3 cm høy, slik at vannet ikke vil bløtgjøre glasslampens overflate etter regn.

 

2. Utvalgskrav

 

(1) Lys farge

 

For et levelig lysmiljø bør det naturlige fargetemperaturområdet være 2000-6500K, og fargetemperaturen på lyset bør justeres i henhold til fargen på plantene.

in ground landscape lights

(2) Belysningsmetode

 

Under forutsetningen om ikke å påvirke veksten av planter og ikke forårsake skade på plantejorden og rotsystemet, er trærne i plenområdet opplyst med begravde lys med justerbar vinkel.

 

Belysningsmetoden til LED-bakkelysene må velges i henhold til typen anlegg som skal belyses.For eksempel bør et sett med nedgravde lamper arrangeres ved roten av det tynt forgrenede treet, og metoden med smal lys direkte bestråling bør brukes;det høye treet kan arrangeres i en avstand på ca. 3m, 1 til 2 sett med polariserte begravde lamper for belysning;for sfæriske busker er det arrangert bredt lys eller astigmatiske lamper for intern penetrasjon;for asymmetriske kronetrær brukes et sett begravde lamper med justerbar vinkel til belysning.

 

3. Lysteknologi

 

Lamper installert på hardt fortau, hvis de ikke er avfaset og lampedekslet er høyere enn fortauets overflate, er tilbøyelige til å snuble.Derfor er det nødvendig å velge et innfelt opplys med et avfaset lampedeksel, og forsegle kantene på lampen med vanntett lim eller glasslim etter at installasjonen er fullført.

LED ground lights

4. Blending

 

Alle funksjonelle underjordiske lys (høyere effekt, belysning av fasader, planter) må ha antirefleks.Slik som montering av lysstyrende rister, justerbare belysningsvinkler på lamper, og bruk av asymmetriske reflektorer i lamper.

 

Alt dekorativt i bakkelandskapslys (med lav effekt, for veiledning og pynt) må frostes på den lystransmitterende overflaten, med en bred stråle, og det er ingen åpenbar lyskildefølelse når tent.


Innleggstid: 18. juni 2022